Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi

Formular de retur

1. Descărcaţi formularul de retur AICI şi completaţi-l

2. Asigurați-vă că produsele se află în starea sa originală, cu etichete și ambalajele incluse.

3. Împachetaţi produsele în cutia în care a venit (sau orice cutie de carton). 

4. Luaţi legătura cu orice curier pentru a trimite pachetul la noi.  ATENTIE! Nu avem posibilitatea sa preluam colete cu ramburs. Nu avem posibilitatea sa preluam colete de la Posta Romana. Returnarea produselor se face doar prin serviciul de curierat rapid.

 

Încercăm să procesăm toate comenzile, schimburile şi retururile în cel mai scurt timp. Totuşi, datorită unui volum foarte mare, ca să fiţi siguri, vă rugăm să ne alocaţi între 2 şi 14 zile lucrătoare pentru ca returul sau schimbul să fie procesat de la data în care pachetul ajunge la noi. 

Dacă returul dumneavoastră nu îndeplineşte condiţiile listate, pachetul va fi trimis înapoi la dumneavoastră. Când returul dumneavoastră va fi acceptat, veţi primi o confirmare pe email.

ATENTIE! Produsele se returneaza la adresa mentionata pe formularul de retur, nu la adresa sediului nostru.

Daca optezi pentru returnarea banilor, trebuie sa stii ca expedierea coletului intra in responsabilitatea ta. In situatia in care doresti restituirea partiala a comenzii, daca in urma returului valoarea comenzii initiale scade sub 150 lei atunci o sa fie retinuti din suma care trebuie returnata 15 lei, reprezentand taxa de transport (care a fost gratuit in prima instanta, comanda avand o valoare mai mare de 150 lei).

 

Pentru orice întrebare, vă rugăm să ne contactaţi:

Telefon: 0724 348 469  L - V (9am - 6pm) S-D (10am - 5pm)

Email: contact@mobuy.ro